Натурално ръжено брашно (светло, пресявано) Увеличи

Натурално ръжено брашно (светло, пресявано)

от: EcoSem

Мелено на камена мелница, благодарение на што во жито се задржат сите витамини, ензими, минерали и растителни влакна, прават брашното целосно природно и здраво.

Повече детайли

Опаковка: 1 кг.
Произход: България3,40 лв 3.4


Повече информация

Мелено на камена мелница, благодарение на што во жито се задржат сите витамини, ензими, минерали и растителни влакна, прават брашното целосно природно и здраво.

Без вештачки адитиви.

Меки, фино мелени структура.

Содржи глутен.

Употреба:

Соодветно за подготовка на секаков вид диетални печива, леб, колачи и други тестенини. Идеална за општа употреба.

По примерот на EEC пченично брашно, светло 'ржано брашно се добива од мелено на камена мелница Интегрална ржано брашно, кое потоа е вовлекува на специјално сито. Во ситото минуваат главно повеќе ситно мелените честички кои се добиваат од ендосперма, а голем дел обвивката и фетусот не усляват да поминат низ ситото и се одделуваат.

Овој производ е целосно означен на бугарски јазик и поседува сите потребни сертификати и документи за продажба во Бугарија и Европската унија.

Пакување: 1 kg


Информации за трговци

Овој производ се шири од Здравница - Бугарија. Ако сте трговец или имате комерцијални објекти, ве молиме контактирајте со нас за да ви обезбедиме ценовник и услови за партнерство.

нашите контакти

Отзиви от потребители

Напиши отзив за продукта
Натурално ръжено брашно (светло, пресявано)

Натурално ръжено брашно (светло, пресявано)

Мелено на камена мелница, благодарение на што во жито се задржат сите витамини, ензими, минерали и растителни влакна, прават брашното целосно природно и здраво.

Напиши отзив за продукта
Path: > > > > Натурално ръжено брашно (светло, пресявано)

Свързани продукти

Продукти в същата категорияПродукти, които може би ще ви заинтересуват: